Wersje kompatybilne
Ensalada de repollo, manzana y zanahorias con pasas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de repollo colorado en trozos de 5 cm (sin el tronco)
- 1 manzana Golden (sin cáscara, ni semillas) cortada en cuartos y cada cuarto por la mitad
- 100 g de zanahoria en rodajas de 2 cm
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de nueces en mitades
- 40 g de pasas sin semillas
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre de sidra
- 30 g de mostaza
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 737 kJ / 176 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 391.8 mg
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta soufflé de espinaca
1h
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Pastel de carne y calabaza
1h
Humita
50min
Brócoli con limón y ajo
20 min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Pollo especiado
45 min
Pan nube de palta
45 min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Budín de naranja
1h
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15min