Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de lomo de ternera en un trozo
- 200 g de panceta fetas finas y sin corteza
- 200 g de queso de máquina, en fetas finas
- 50 g de mostaza de Dijon
-
2
cucharadas de concentrado de caldo de carne
lub 2 cucharadas de concentrado de caldo de verduras casero - 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1500 g de agua
- 200 g de crema para cocinar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2395 kJ / 572 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 45 g
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Pastel de pollo y puerro
50min
Fajitas de carne
1 godz.
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 godz.
Solomillo de cerdo con coleslaw
55min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 godz.
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Bondiola con cremoso de batata
1 godz. 20 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 godz.
Empanadas de carne
1h 50min
Budín de mandarinas
55min