
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie kaszy jęczmiennej
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
250 g
Składniki
-
1000 g wody
-
1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
10 g oleju
-
50 - 250 g kaszy jęczmiennej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
362 kcal /
1515.6 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
74.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
782 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DODATKI
15 Przepisów
Polska
Polska