Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
TM6

Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)

4.2 (40 ocen)

Składniki

  • 2 pimientos choriceros
  • 300 de agua templada
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1000 g de falda de ternera sin hueso, en trozos de aprox. 3x5 cm
  • 250 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
  • 3 dientes de ajo
  • 200 g de vino tinto
  • 3 clavos
  • 1 manzana (sin semillas) en trozos de 2 cm
  • 1 cucharadita de canela molida
  • 1 pastilla de caldo de carne

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1873 kJ / 448 kcal
Białko
51.4 g
Węglowodany
9.5 g
Tłuszcz
22.7 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
1.8 g
Sód
239.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy