Falda estofada con manzana y canela en cocción lenta

Falda estofada con manzana y canela en cocción lenta

4.2 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 2 pimientos choriceros
  • 300 de agua templada
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1000 g falda de ternera sin hueso, en trozos de aprox. 3x5 cm
  • 250 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
  • 3 dientes de ajo
  • 200 g de vino tinto
  • 3 de clavos enteros
  • 1 manzana (sin semillas) en trozos de 2 cm
  • 1 cucharadita de canela molida
  • 1 pastilla de caldo de carne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 239.8 mg
Białko 51.4 g
Kalorie 1873 kJ / 448 kcal
Tłuszcz 22.7 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...