Salmón teriyaki al vacío

Salmón teriyaki al vacío

4.2 71 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 raciones

Składniki

  • de salsa teriyaki
    75 g
  • de jengibre fresco en láminas
    20 g
  • de agua
    1450 g
  • de semillas de sésamo
    40 g
  • de zumo de limón
    30 g
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • lomos de salmón fresco con o sin piel (aprox. 150 g c/u)
    4

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 394 kcal / 1650 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 95 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...