
Urządzenia i Akcesoria
Haricots verts et sauce au curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
de haricots verts frais coupés en tronçons400 g
-
échalote½
-
de beurre20 g
-
de curry en poudre (voir "Conseil(s)")1 c. à café
-
de lait250 g
-
de farine de blé20 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
114.3 kcal /
479.8 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5.8 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
229 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°25
47 Przepisów
Francja
Francja