Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème
- 125 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide
- 50 g de sucre glace maison
Le gâteau au yaourt
- 50 g d'huile de tournesol
- 75 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 100 g de farine de blé
- 60 g de yaourt nature
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
Le croustillant au chocolat
- 200 g de chocolat au lait au praliné, détaillé en morceaux
- 12 crêpes dentelles
Le montage
- 200 g de fraises
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1532.8 kJ / 366.7 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33.8 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mille-feuille à l'abricot
45 min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13h
Tarte aux fraises
4 Std.
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Tiramisu fraise rhubarbe
2 Std. 35 Min
Tiramisu pêche-lavande
3 Std. 20 Min
Charlotte aux fraises
12h 30min
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Tiramisu aux fraises
4 godz. 30 min