![Bizcocho de nectarinas al oporto Bizcocho de nectarinas al oporto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/64439149-8A39-4837-9872-BF39396E3C15/Derivates/47646274-011C-4F95-B0EA-8E24C4217856.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de nectarinas
- 80 g de vino de Oporto
- 50 g de azúcar moreno
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 160 g de azúcar
- 100 g de licor de almendra
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para untar el molde)
- 3 huevos
- 1 yogur natural (125 g)
- 50 g de perlas de chocolate
- 300 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1416 kJ / 339 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 54.4 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 3.3 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho de zanahoria y almendra
1u. 20min
Bizcocho de avellanas
1h
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5 Std. 30 Min
Bizcocho de manzana y canela
1h 15 min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15 min
Bizcocho de piña
50 мин.
Bizcocho con fresas y nata
2h
Bizcocho con melocotón y dulce de leche
1u. 20min
Bizcocho de peras
1h
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3h
Tortas blandas de anís
1u. 20min
Bizcocho de compota de manzana
2h 20min