Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cerezas deshuesadas en mitades
- 800 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- 180 g de azúcar
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
- 6 hojas de gelatina (12 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1430.5 kJ / 341.5 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 25.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 28.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bavaroise de vainilla y fresa
4h 15min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1 Std. 25 Min
Mousse de chocolate y caramelo salado
1h 45min
Tarta de queso con cerezas y fresas
5u. 45min
Panna cotta de piña colada
2 Std. 20 Min
Postre de queso fresco y cerezas
1h 45min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4h 40 min
Pastel de queso crema y arándanos
6h 40min
Tarta de crema catalana a la naranja
7h 30 min
Mousse tres chocolates
3h 15min
Panna cotta de arándanos
6 Std. 20 Min
Flan de nata y vainilla
5 Std. 50 Min