Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de almendras crudas sin piel
- 40 g de avellanas tostadas
- 80 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 80 g de azúcar glas
- 6 bizcochos de soletilla
- 100 g de café solo frío
- 100 - 150 g de nata montada
- 20 g de granillo de almendra tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 2723 kJ / 651 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 50.6 g
- Tłuszcz
- 45.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
Alternatywne przepisy
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6 godz. 30 min
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2 godz. 15 min
Tiramisú de limón
6 Std. 25 Min
Chuparquías (Chebakia)
4h
Postre de pera y queso cremoso
20min
Salsa de toffee al café
10 min
Bizcocho con melocotón y dulce de leche
1h 20min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2 godz. 30 min
Tarta de uvas, queso y chocolate blanco
2 godz. 15 min
Tarta mousse de piña
6 godz. 30 min
Postre rápido de mango con fresas
10 min
Tarta de plátano y dulce de leche (Banoffee pie)
30min