Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
manteca para enmantecar el molde
lub aceite de coco para aceitar el molde - 100 g de semillas de girasol
- 100 g de semillas de zapallo
- 100 g de semillas de lino
- 50 g de semillas de sésamo
- 100 g de nueces peladas
- 6 huevos
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- ½ cucharadita sal
- 150 g de agua tibia
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1063 kJ / 254 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Tarta soufflé de espinaca
1 godz.
Manteca de maní y mantecol
2h 20min
Manteca de almendras
1h 10min
Magdalenas de parmesano y hierbas
20min
Torta de chocolate y nuez
30 min
Magdalenas de nueces pecán
30 min
Pan nube de palta
45 min
Crackers de semillas
50min
Manteca clarificada o ghee
35min
Helado de palta y banana
5 min
Budín de naranja
1 godz.
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min