Urządzenia i Akcesoria
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 unidades
Składniki
-
agua para remojar
-
150 g de castañas de cajú crudas
-
15 dátiles Medjool
-
aceite de coco para engrasar
-
60 g de coco rallado
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
4 g
Kalorie
870 kJ /
208 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookies de avellanas y almendras
30 dk
Leche de coco
5 dk
Hamburguesa de porotos azuki
1sa 30 dk
Chapatis con emulsión de zanahoria
40 dk
Pan de nuez
1sa 5 dk
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50 dk
Trufas de almendra y cacao
25 dk
Alfajores de nuez
1sa
Chipa
30 dk
Pancitos keto
1sa 5 dk
Crackers de semillas
50 dk
Manteca de maní y mantecol
2sa 20 dk