Budín de almendras
TM6 TM5

Budín de almendras

(Brak ocen)

Składniki

  • manteca para enmantecar el molde
  • 80 g de xilitol
    lub 150 g de eritritol
  • 200 g de almendras enteras con piel
  • 1 pellizco de sal
    lub 1 pellizco de cremor tártaro
  • 6 huevos separados
  • 1 cucharadita extracto de almendras
    lub 1 cucharadita de extracto de vainilla

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
678 kJ / 162 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy