![Budín de almendras Budín de almendras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/876a1c0c-4ccc-43a9-b269-45dae3ff14dd/Derivates/d2386348-c122-4577-900c-982e65b05d75.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- manteca para enmantecar el molde
-
80
g de xilitol
lub 150 g de eritritol - 200 g de almendras enteras con piel
-
1
pellizco de sal
lub 1 pellizco de cremor tártaro - 6 huevos separados
-
1
cucharadita extracto de almendras
lub 1 cucharadita de extracto de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ñoquis de papa
1h 30min
Postrecitos de dulce de leche
2 Std. 20 Min
Budín de banana y zucchini
50 min
Budín de naranja
1 Std.
Budín de frutos secos
35 min
Torta de almendras
1 godz. 10 min
Huevos de Pascua con confites de chocolate
20 min
Magdalenas de nueces pecán
30 min
Leche de coco
5 min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 min
Tarta de mijo
Brak ocen
Puré de papas al estilo Argentino
50 min