
Urządzenia i Akcesoria
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 fatias
Składniki
Rolo
-
queijo parmesão50 g
-
farinha mais q.b. p/ polvilhar200 g
-
ovos2
-
abóbora cortada em pedaços500 g
-
malagueta½
-
sal1 ½ c. chá de
-
Pimenta q.b.
-
azeite mais q.b. p/ regar25 g
-
dentes de alho2
-
espinafres descongelados bem espremidos350 g
-
orégãos2 c. sopa de
-
manteiga20 g
-
noz-moscada1 pitada de
-
Farinha q.b. p/ polvilhar
-
queijo ricota esfarelado150 g
-
água500 g
Molho
-
manteiga20 g
-
folhas de manjericão20
-
farinha20 g
-
leite350 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 fatia
Kalorie
396.8 kcal /
1660.3 kJ
Białko
16.6 g
Tłuszcz
19.2 g
Węglowodany
41.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Sód
1016 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Outubro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia