Dorer 250 g de poulet en lanières

Dorer 250 g de poulet en lanières

4.3 28 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail
    20 g d'oignon jaune
  • 250 g de cuisses de poulet, désossées et sans peau coupées en lanières (1.5 x 3-4 cm), puis séchées avec du papier absorbant
    250 g de filets de poulet, sans peau, coupés en lanières (1.5 x 3-4 cm), puis séchés avec du papier absorbant

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 490.5 mg
Białko 35.9 g
Kalorie 2043.3 kJ / 488.4 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 8.4 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...