Roulés au cheddar, bacon et oignons caramélisés

Roulés au cheddar, bacon et oignons caramélisés

4.9 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
9 portions

Składniki

La brioche
  • de lait
    120 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • de paprika
    1 c. à café
  • de farine T00 (équivalent T45) et un peu pour fariner
    250 g
  • œuf
    1
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de sel
    5 g
La garniture
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'oignons coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
    200 g
  • d'eau
    20 g
  • de sel
    2 pincées
  • de cheddar râpé
    150 g
  • de bacon fumé en morceaux
    80 g
  • œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 294.8 kcal / 1233.4 kJ
Białko 11.9 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 27.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 481.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...