Urządzenia i Akcesoria
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni
Składniki
-
60 g di pecorino Romano a pezzi
-
40 g olio extravergine di oliva
-
230 g di guanciale di maiale a dadini
-
600 g di pomodori pelati
-
1 peperoncino rosso piccante (opcjonalnie)
-
5 g di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
480 g di spaghetti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
20.8 g
Kalorie
2184 kJ /
522 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tutti a tavola!
14 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Penne alla puttanesca
35 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Pasta alla bagossa
50 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Pennette all'arrabbiata veloci
20 min
Sugo all'amatriciana
50 min