Pizza tressée à la tomate jambon et mozza

Pizza tressée à la tomate jambon et mozza

4.6 171 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 parts

Składniki

  • d'eau
    200 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de farine de blé
    400 g
  • d'huile d'olive et un peu pour huiler
    1 c. à soupe
  • de sel
    1 c. à café
  • de sauce tomate cuisinée
    200 g
  • de mozzarella en tranches
    2 boules
  • de jambon cuit, en lanières
    4 tranches
  • d'origan déshydraté et un peu pour la finition
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 344 kcal / 1439 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...