Pizza tressée à la tomate jambon et mozza

Pizza tressée à la tomate jambon et mozza

4.6 177 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 parts

Składniki

  • 200 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 400 g de farine de blé
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 1 c. à café de sel
  • 200 g de sauce tomate cuisinée
  • 2 boules de mozzarella en tranches
  • 4 tranches de jambon cuit, en lanières
  • 1 c. à soupe d'origan déshydraté et un peu pour la finition

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 16 g
Kalorie 1439 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...