Boulettes de poulet, sauce au fromage blanc

Boulettes de poulet, sauce au fromage blanc

4.4 150 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de pain de mie blanc sans croûte
    3 tranches
  • de lait
    50 g
  • botte de ciboulette fraîche coupée en quatre
    1
  • botte de cerfeuil frais les feuilles seulement
    1
  • de filets de poulet coupés en morceaux
    200 g
  • de moutarde
    25 g
  • de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
    15 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'huile végétale
    2 c. à soupe
  • de fromage blanc nature
    150 g
  • le jus d'1/2 citron jaune

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 232 kcal / 971 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...