Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®

Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®

4.1 122 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
25 pièces

Składniki

  • 4 œufs blancs et jaunes séparés
  • 240 g de farine de blé
  • 250 g de lait
  • du sel
  • du poivre moulu
  • noix de muscade fraîchement râpée
  • 6 portions de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
  • 120 g de lardons cuits et égouttés sur du papier absorbant
  • huile pour la cuisson

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 4 g
Kalorie 293 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...