Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de lait de coco
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 50 g de perles du Japon
- 125 g de framboises
- le zeste d'un citron vert non traité, finement râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 28 g
Alternatywne przepisy
Perles du Japon à la grenade
30 min
Pudding de chia, compote poire-cardamome
2h 30min
Pannacottas aux épices
4 godz. 30 min
Perles du Japon coco-banane
30 min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine
1 Std. 50 Min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Crème banane-tapioca
45 min
Pudding de chia au lait de coco, kaki et ananas
6h 10min
Pudding aux graines de chia, citron et framboises
3h 10min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min