Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brownie doble chocolate
- aceite en aerosol, la necesaria para engrasar
- 110 g de harina de trigo
- 10 g de cocoa en polvo
- 1 g de sal fina
- 260 g de chocolate amargo
- 295 g de azúcar refinada
- 245 g de mantequilla, en cubos
- 8 yemas de huevo
- 1000 g de agua, para limpiar
Trufa caramelizada
- 160 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 170 g de azúcar refinada
- 40 g de agua
- 5 g de jugo de limón recién exprimido
- 170 g de glucosa, chiclosa
- 30 g de mantequilla
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 80 g de nuez pecana
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2466 kJ / 587 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 48 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de mantequilla
50min
Volcán de chocolate
20min
Pastel lava de chocolate
30 min
Pasta al pesto blanco TM6
40min
Caramelos de toffee
2 godz.
Echalots dorados 250 g
25min
Galletas con chispas de chocolate
1 godz.
Galletas con chispas de chocolate
50min
Panquecitos de emergencia
10min
Galletas de mantequilla y chocolate TM6
1 godz.
Pay de limón express
15min
Crema batida rápida
5 min