Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 350 g de harina
- 50 g de cocoa en polvo
- 120 g de azúcar glass
- 1 pizca de sal
- 240 g de mantequilla, (a temperatura ambiente) en trozos
- 1 huevo
Decoración
- 200 g de azúcar glass
- 1 clara de huevo (40 g aprox.)
- 5 gotas de jugo de limón
- colorante, de varios colores
- perlas de dulce plateadas, grageas de colores, etc.
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel arcoiris
2 Std.
Galletas con chispas de chocolate
50 Min
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Galletas glaseadas
1 Std. 30 Min
Donas de chocolate
50 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Galletas de mantequilla
50 Min
Betún de queso crema
5 Min
Galletas con chispas de chocolate
40min
Pasta para galletas
1 Std.
Pasta sable
1h 50min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.