Pastel de moras y crema

Pastel de moras y crema

3.5 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 rebanadas

Składniki

Bizcocho
  • mantequilla sin sal para engrasar
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • 8 huevos
  • 250 g de azúcar refinada
  • 250 g de harina para hot cakes
  • 2 pizcas de sal
Relleno y cobertura
  • 600 g de crema (min 30% de grasa) fría
  • 200 g de fresas
  • 10 g de azúcar refinada
  • 120 g de frambuesas
  • 1 cucharada de azúcar glass para espolvorear

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 8 g
Kalorie 1753 kJ / 419 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...