
Urządzenia i Akcesoria
Pastel de moras y crema
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 rebanadas
Składniki
Bizcocho
-
mantequilla sin sal para engrasar
-
de mantequilla en trozos50 g
-
huevos8
-
de azúcar refinada250 g
-
de harina para hot cakes250 g
-
de sal2 pizcas
Relleno y cobertura
-
de crema (min 30% de grasa) fría600 g
-
de fresas200 g
-
de azúcar refinada10 g
-
de frambuesas120 g
-
de azúcar glass para espolvorear1 cucharada
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
419 kcal /
1753 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PASTELES PARA CELEBRAR
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk