Pastel de moras y crema

Pastel de moras y crema

4.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 rebanadas

Składniki

Bizcocho
  • mantequilla sin sal para engrasar
  • de mantequilla en trozos
    50 g
  • huevos
    8
  • de azúcar refinada
    250 g
  • de harina para hot cakes
    250 g
  • de sal
    2 pizcas
Relleno y cobertura
  • de crema (min 30% de grasa) fría
    600 g
  • de fresas
    200 g
  • de azúcar refinada
    10 g
  • de frambuesas
    120 g
  • de azúcar glass para espolvorear
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 419 kcal / 1753 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...