Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 90 g de papa, cocida
- 150 g de agua
- 10 g de aceite de oliva
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 350 g de harina
Topping
- 30 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de orégano seco
- 5 jitomates, rebanados o 20 jitomates cherry en mitades
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1222 kJ / 291 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja integral
1 godz. 40 min
Pan de caja blanco
2 godz.
Pan de caja con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Guacamole
5 min
Minestrone
45min
Pan de caja blanco
2 godz.
Scones de especias
30min
Pan de caja con ajonjolí
2 godz.
Focaccia de papa y romero
1 godz. 40 min
Focaccia - Demo presentadores
35min
Nieve de frutas - Demo - presentadores
10 min