Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- de mantequilla, para engrasar
- 40 g de pasitas, cualquier tipo
- 60 g de nuez de castilla, pelada
- 80 g de chabacano deshidratado, en trozos
- 100 g de mezcla de frutas cistalizadas, en trozos
- 100 g de ron blanco
- 120 g de azúcar
- ½ cdita de canela en polvo
- 2 huevos
- 250 g de harina de trigo
- 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
- ½ cdita de jengibre en polvo
- 1 cdita de polvo para hornear
- ¼ cdita de sal
- 150 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 120 g de leche entera
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1363.9 kJ / 326 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 104.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina de mango
6h 15min
Panqué de plátano y cocoa
1 godz. 45 min
Panqué de vainilla
55min
Dip de kale, pesto de cilantro y yoghurt
10min
Pay de calabaza
4 Std.
Panqué con arándanos
1h
Pan de café con pasas
2h 45min
Pan de elote
2h
Agua de Horchata
10min
Tacitas de chocolate y crema de avellanas
15min
Pastel de elote con rompope TM6
2h
Pay de limón con galletas
12 godz.