Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chocolate
- 300 g de cacao nibs
- 100 g de azúcar, o al gusto
- 100 g de leche en polvo
Temperado de chocolate
- 600 g agua
- agua, fría o helada, para enfriar
Montaje
- 10 g de frambuesas, liofilizadas o deshidratadas, para decorar
- 15 g de piñón, tostado, para decorar
- 15 g de pistache troceado, para decorar
- 15 g de almendras, en piezas para decorar
- 15 g de avellanas tostadas, en mitades para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2029.3 kJ / 485 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 81.3 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 29.3 g
- Sód
- 109.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos pochados
25min
Leche de almendras
12 Std.
Barras de chocolate blanco
Brak ocen
Chocolate blanco rallado grueso (230-300 g)
5 min
La Pavlova despeinada
4h
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30min
Crujiente de avellanas
4h
Salsa verde cruda
5 min
Herraduras de mazapán
1h
Leche de nuez de la India
15min
Macarrones con merengue suizo
1ч. 10 мин.
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15min