
Urządzenia i Akcesoria
Choucroute
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
oignons coupés en deux2
-
gousses d'ail2
-
d'eau1250 g
-
de vin blanc250 g
-
cube de bouillon de viande1
-
de chou en saumure (pour choucroute), rincé à l'eau bouillante800 g
-
baies de genièvre6
-
feuilles de laurier déshydratées4
-
de sel1 pincée
-
de poivre moulu1 pincée
-
de pommes de terre coupées en rondelles800 g
-
de lard coupé en tranches150 g
-
saucisse de Morteau (environ 300 g), coupée en tranches1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
704 kcal /
2929 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Vive l'hiver ! vol. II
13 Przepisów
Francja
Francja