Cipolle piccanti insaporite
TM6

Cipolle piccanti insaporite

4.7 (47 ocen)

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle dorate a fette (0.5 cm)
  • 1 - 2 peperoncini piccanti freschi (20 g circa), a rondelle

Wartości odżywcze
na 200 g
Kalorie
1037 kJ / 247 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
4 g
Sód
7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy