Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle dorate a fette (0.5 cm)
- 1 - 2 peperoncini piccanti freschi (20 g circa), a rondelle
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 1037 kJ / 247 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle e aglio insaporiti
20min
Cipolle dorate (200-300 g)
20min
Peperoni e cipolle insaporite
25 Min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Cipolle insaporite (200 g)
20min
Melanzane insaporite (200 g)
30min
Cipolle brunite (200 g)
25 Min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Funghi insaporiti (300 g)
25 Min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Porro insaporito (200 g)
20min