Urządzenia i Akcesoria
Cipolle piccanti insaporite
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di cipolle dorate a fette (0.5 cm)
-
1 - 2 peperoncini piccanti freschi (20 g circa), a rondelle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
7 mg
Białko
2 g
Kalorie
1037 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Porro insaporito (80 g)
15 min
Cipolle dorate (100 g)
Brak ocen
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 min
Porro insaporito (200 g)
20 min
Cipolle e aglio insaporiti
20 min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 min
Cipolle brunite (200 g)
25 min
Cipolle dorate (200-300 g)
20 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 min