Pâté végétal aux lentilles et noix

Pâté végétal aux lentilles et noix

4.2 109 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 bocaux

Składniki

  • 1200 g d'eau
  • 180 g de lentilles vertes sèches ou blondes sèches, rincées
  • 80 g de cerneaux de noix
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 4 brins de persil frais
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 3 c. à soupe de levure maltée
  • pain grillé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 56.2 mg
Białko 29.7 g
Kalorie 3289.6 kJ / 786.3 kcal
Tłuszcz 48.1 g
Błonnik 12.7 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 66.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...