Pâté végétal aux lentilles et noix

Pâté végétal aux lentilles et noix

4.2 100 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 bocaux

Składniki

  • d'eau
    1200 g
  • de lentilles vertes sèches ou blondes sèches, rincées
    180 g
  • de cerneaux de noix
    80 g
  • gousses d'ail
    1 - 2
  • de persil frais
    4 brins
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de levure maltée
    3 c. à soupe
  • pain grillé

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 786.3 kcal / 3289.6 kJ
Białko 29.7 g
Tłuszcz 48.1 g
Węglowodany 66.5 g
Błonnik 12.7 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Sód 56.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...