Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Capa de fruta
- 300 g de manzana (cualquier tipo) pelada, en cuartos y cada cuarto por la mitad
-
300
g de moras frescas
lub 300 g de moras congeladas - 1 cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
- 10 g de zumo de limón
- 20 g de agua
Crumble
- 60 g de dátiles sin hueso
- 30 g de agua
- 160 g de copos de avena
- 1 cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
- 50 g de aceite de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1002 kJ / 239 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 4.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 Min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 Min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 Min
Granola de quinoa y frutos secos (sin azúcar)
45 Min
Trufas de avena y algarroba
15 Min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1 Std. 15 Min
Crumble de Kiwi Zespri
30 Min
Hamburguesas de lentejas y quinoa
1 Std.
Bolitas de arroz integral con sésamo
1 Std.
Quinoa con guisantes y pesto de almendra
25 Min
Porridge con leche de almendras y semillas de chía
20 Min