Crumble vegano de manzana y moras

Crumble vegano de manzana y moras

4.3 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

Capa de fruta
  • 300 g de manzana (cualquier tipo) pelada, en cuartos y cada cuarto por la mitad
  • 300 g de moras frescas
    300 g de moras congeladas
  • 1 cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
  • 10 g zumo de limón
  • 20 g de agua
Crumble
  • 60 g de dátiles sin hueso
  • 30 g de agua
  • 160 g de copos de avena
  • 1 cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
  • 50 g de aceite de coco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 4.9 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 1002 kJ / 239 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 31.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...