芋頭米粉

芋頭米粉

1.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 30 克
  • 乾香菇 ,泡軟,切絲
    10 克
  • 芋頭 ,去皮,切條(約0.5公分)
    120 克
  • 350 克
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 油蔥酥
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 米粉 (純米),泡軟,瀝乾
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    60 克
  • 韭菜 ,切段(約3公分)
    60 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 300.3 kcal / 1255.2 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 49.9 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...