
Urządzenia i Akcesoria
芋頭米粉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
乾香菇 ,泡軟,切絲10 克
-
芋頭 ,去皮,切條(約0.5公分)120 克
-
水350 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
油蔥酥2 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
米粉 (純米),泡軟,瀝乾150 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲60 克
-
韭菜 ,切段(約3公分)60 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
300.3 kcal /
1255.2 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
49.9 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食新煮張
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan