Urządzenia i Akcesoria
Chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
58 g
Kalorie
2714 kJ /
649 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Soup
25 min
Toasted Peanuts
20 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 godz.
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Egg Tarts
50 min