Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
- 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse salt
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2714 kJ / 649 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meat Stock Paste
45min
Chicken Stock Paste
45min
Ground Meat
35min
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Flour from cereal grains or pulses
5 Min
Chicken Stock Paste
45min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Bagels with Bacon Jam and Egg
3hod. 20min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Ground Meat
35min