Chicken stock paste

Chicken stock paste

4.6 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 Complete Recipe

Składniki

  • chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
    300 g
  • mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
    200 g
  • mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse salt
    150 g
  • water
    100 g
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1
  • coriander seeds
    5

Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe

Kalorie 649 kcal / 2714 kJ
Białko 58 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...