Urządzenia i Akcesoria
Chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
58 g
Kalorie
2714 kJ /
649 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Boiled eggs
20 min
Brown Rice Congee
30 min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
Fish and prawn stock
20 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Tom Yum Paste
45 min
Sambal oelek
20 min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min