Savory Turnip Cake
TM6 TM5

Savory Turnip Cake

2.3 (3 oceny)

Składniki

  • 10 ½ oz long-grain white rice
  • 45 ½ oz water, divided, plus extra to soak
  • 35 oz Chinese white radishes/turnips, peeled, cubed (1 in.)
  • 1 tbsp olive oil, plus extra to grease and pan fry
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground white pepper, to taste
  • scallions, to garnish
  • fresh red chilies, chopped, to garnish
  • Chinese chives, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
331 kJ / 79 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy