Urządzenia i Akcesoria
Savory Turnip Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 godz. 55 min
20 slices
Składniki
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water divided, plus extra to soak45 ½ oz
-
Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)35 oz
-
olive oil plus extra to grease and pan fry1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
-
scallions to garnish
-
fresh red chilies chopped, to garnish
-
Chinese chives to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
2 g
Kalorie
331 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Soy milk
24h 30min
Mantou buns
1h 30min
Chawanmushi
1h 15min
Homemade Soy Milk
35min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Avocado coconut ice cream
12h 10min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Yasai Yaki
25min