Minichoux au chèvre et au basilic

Minichoux au chèvre et au basilic

4.5 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
50 pièces

Składniki

  • d'eau
    80 g
  • de lait entier
    100 g
  • de sel
    1 c. à café
  • du poivre moulu
  • de beurre coupé en morceaux
    75 g
  • de farine de blé
    100 g
  • œufs
    3
  • de fromage frais type Petit Billy®, en gros morceaux
    125 g
  • de basilic frais ciselées grossièrement
    20 feuilles

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 35 kcal / 146 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...