Minichoux au chèvre et au basilic

Minichoux au chèvre et au basilic

4.5 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
50 pièces

Składniki

  • 80 g d'eau
  • 100 g de lait entier
  • 1 c. à café de sel
  • du poivre moulu
  • 75 g de beurre coupé en morceaux
  • 100 g de farine de blé
  • 3 œufs
  • 125 g de fromage frais type Petit Billy®, en gros morceaux
  • 20 feuilles de basilic frais ciselées grossièrement

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 2 g
Kalorie 146 kJ / 35 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...