Velouté de tomates à la crème

Velouté de tomates à la crème

4.5 515 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • oignon coupé en huit
    1
  • gousse d'ail pelée et dégermée
    1
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe
  • de tomates pelées au naturel (800 g), avec leur jus
    1 boîte
  • d'eau
    250 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème liquide 30-40% m.g. et 1 filet pour la finition
    200 g
  • persil frais ciselé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 118 kcal / 494 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...