Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de tomates séchées
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1500 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 219.9 kJ / 52.6 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de fruits rouges
1h
Confiture de mirabelles
1h 20 min
Gelée de framboise
6h
Confiture de cerises
6h
Gelée de groseille
35 Min
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture d'abricots
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture de framboises
1 godz. 5 min
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture de figues
1h 30min