Urządzenia i Akcesoria
Beurre blanc
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
2 échalotes grises, de petite taille
-
60 g de vin blanc sec
-
220 g de beurre demi-sel très froid
-
du poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
876 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce au cidre
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Palourdes et amandes farcies
40 Min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 Std. 25 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Beurre blanc
20 Min
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1 Std.
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min