![Beurre blanc Beurre blanc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B59BC05F-59A2-4694-B01E-6B82A39B9F4A/Derivates/f73ac771-89a5-4a9f-a28f-f3ddc863f8da.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 échalotes grises, de petite taille
- 60 g de vin blanc sec
- 220 g de beurre demi-sel, très froid
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 876 kJ / 213 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce béarnaise
20p
Sauce béarnaise Mode Sauce
20p
Rillettes aux deux saumons
40p
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Sauce beurre blanc
20p
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 Std. 25 Min
Parmentier de canard à la patate douce
40p
Palourdes et amandes farcies
40p
Parmentier de canard aux oignons
50 Min
Sauce beurre blanc
20p
Beurre blanc
20p
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min