Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 échalotes grises, de petite taille
- 60 g de vin blanc sec
- 220 g de beurre demi-sel, très froid
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 876 kJ / 213 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce hollandaise
25min
Sauce hollandaise
15min
Filet de sandre au beurre blanc
45 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce hollandaise
15min
Rillettes aux deux saumons
40 min
Palourdes et amandes farcies
40 min
Beurre blanc
20 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min
Sauce beurre blanc
20 min