Caldo de res

Caldo de res

3.7 141 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porciones

Składniki

  • 60 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 1 rama de cilantro fresco
  • 6 hojas de hierbabuena fresca
  • 2 hojas de laurel, secas
  • 1700 g de agua
  • 700 g de carne de res en cubos (chambarete)
  • 1 ½ cucharada de sal
  • 1 elote partido en 4 o 5 trozos
  • 1 chayote pelado y en trozos
  • ½ papa en trozos
  • 80 g de ejotes
  • 1 zanahoria en rodajas (2 cm)
  • 1 calabacita en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1863.1 mg
Białko 27.3 g
Kalorie 863.7 kJ / 206.4 kcal
Tłuszcz 6.1 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...