Urządzenia i Akcesoria
Pasta al poblano
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones
Składniki
-
300 g de chile poblano sin rabo ni semillas, cortado en trozos
-
70 g de cebolla
-
1 diente de ajo
-
10 g de aceite
-
160 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
360 g de agua
-
1 ½ cdita de sal fina
-
2 ramas de cilantro
-
200 g de pasta seca, tipo fusilli
-
queso parmesano, rallado para servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
9 g
Kalorie
1348 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carnitas de atún
40 min
Sopa de tortilla
40 min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Salpicón de res
1 godz.
Pastel azteca
1 godz. 20 min
Chilaquiles rojos
25 min
Yakimeshi vegetariano
35 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min
Sopa de tortilla
25 min
Enchiladas suizas
1 godz.
Rajas con queso
25 min