Pasta al poblano

Pasta al poblano

4.2 184 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones

Składniki

  • 300 g de chile poblano sin rabo ni semillas, cortado en trozos
  • 70 g de cebolla
  • 1 diente de ajo
  • 10 g de aceite
  • 160 g de crema para batir (min 30% de grasa)
  • 360 g de agua
  • 1 ½ cdita de sal fina
  • 2 ramas de cilantro
  • 200 g de pasta seca, tipo fusilli
  • queso parmesano, rallado para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 9 g
Kalorie 1348 kJ / 321 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...