Pescado para taquear

Pescado para taquear

4.7 457 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 600 g de filetes de pescado blanco
  • 50 g de hojas de cilantro, frescas
  • 80 g de cebolla en trozo
  • 1 chile serrano sin tallo
  • 40 g de jugo de limón recién exprimido
  • 1 cdita de sal
  • ¾ cdita de pimienta molida
  • tortillas de maíz para servir
  • guacamole para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 671.4 mg
Białko 30.8 g
Kalorie 666.2 kJ / 159.2 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...