Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso parmesano, cortado en trozos
Espárragos al vapor
- 600 g de agua, para el Varoma
- 400 g de espárragos verdes
Tomahawk <br>
- 1 tomahawk rib eye steak, 6 cm de grosor
- 300 g de zanahorias
- 200 g de papas cambray
- 1 cda aceite de oliva
Salsa bernesa
- 50 g de echalot
- 50 g de vinagre
- ½ cdita de estragón seco
- 200 g mantequilla
- 4 yemas de huevo
- 30 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 7732 kJ / 1831 kcal
- Białko
- 107 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 145 g
- Tłuszcz nasycony
- 71 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1841 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Nieve de hierbabuena
20min
Ponche de adviento
15min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1h
Col rellena en salsa agridulce
3h 30min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2 Std. 30 Min
Sal roja
5 Min
Sal de comino
5 Min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min