Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
lub 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3791 kJ / 906 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 83 g
Alternatywne przepisy
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Purè di carote e latte di cocco
50 Min
Crostoni saporiti
35min
Crema di formaggio all'aneto
10 Min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6sa 20 dk
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 Min
Crema di patate con polpo
1 Std.
Mousse salmone e aneto
10 Min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Tartellette alle cipolle caramellate
1 Std.