Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di pomodori perino a metà
- 60 g di cipollotti di Tropea a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 46 kJ / 11 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di fragole
1 Std. 10 Min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Confettura di fragole e arance
1 Std. 20 Min
Confettura di prugne
45min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Conserva di datterini e verdure
7 godz.
Confettura di fichi
1 Std.
Confettura di albicocche e zenzero
40 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Sugo all'ortolana
1h 5min