
Urządzenia i Akcesoria
Florentinos
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 unidades
Składniki
-
de azúcar100 g
-
de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos80 g
-
de pasas sin semillas40 g
-
de cerezas confitadas en mitades150 g
-
de pipas de girasol25 g
-
de jengibre en polvo1 cucharadita
-
de harina de fuerza25 g
-
de almendras laminadas100 g
-
de nata (35% de grasa)50 g
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos200 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
112 kcal /
467 kJ
Białko
1.46 g
Tłuszcz
7.42 g
Węglowodany
9.78 g
Błonnik
1.37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania