Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almendra y azúcar glas
- 85 g de almendra molida
- 85 g de azúcar glas
- 20 g de cacao puro en polvo
Para desengrasar el vaso
- 300 g de agua
- 50 g de vinagre
Merengue italiano
- 75 g de azúcar
- 20 g de agua
- 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 131 kJ / 31 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant (pasta de azúcar)
5min
Galletas negras con relleno de vainilla
1 Std. 40 Min
Cupcakes tricolores
2h
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50min
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40min
Máscaras de carnaval de pasta frolla
1 Std. 40 Min
Gofres de chocolate
20min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Macarons
2h 30min
Cake pops
2h
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min