Urządzenia i Akcesoria
Macarons de chocolate
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
40 unidades
Składniki
Almendra y azúcar glas
-
85 g de almendra molida
-
85 g de azúcar glas
-
20 g de cacao puro en polvo
Para desengrasar el vaso
-
300 g de agua
-
50 g de vinagre
Merengue italiano
-
75 g de azúcar
-
20 g de agua
-
2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
0.7 g
Kalorie
131 kJ /
31 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 godz. 30 min
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17 godz.
Tarta macaron
5 godz.
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Macarons de avellana
2 godz. 20 min
Macarons
2 godz. 30 min
Bizcocho cebra
1 godz. 10 min
Minicupcakes lemon pie
1 godz. 10 min
Cupcakes de vainilla
1 godz.
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 godz. 45 min