Panecillos bretzel

Panecillos bretzel

4.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 unidades

Składniki

Masa madre
  • de agua
    60 g
  • de levadura de panadería deshidratada
    1 pellizco
  • de harina de fuerza
    100 g
Masa
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de agua
    220 g
  • de harina de fuerza
    260 g
  • de harina de repostería
    140 g
  • de mantequilla
    25 g
  • de sal
    10 g
  • de aceite (para untar el bol)
    1 cucharadita
Montaje y cocción
  • de agua
    600 g
  • de bicarbonato
    4 cucharadas
  • de sal en escamas (para espolvorear)
    1 cucharada colmada
  • de semillas de sésamo (para espolvorear)
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 226 kcal / 944 kJ
Białko 5.89 g
Tłuszcz 6.38 g
Węglowodany 36.21 g
Błonnik 2.25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...