Panecillos bretzel

Panecillos bretzel

4.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 unidades

Składniki

Masa madre
  • 60 g de agua
  • 1 pellizco de levadura de panadería deshidratada
  • 100 g de harina de fuerza
Masa
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 220 g de agua
  • 260 g de harina de fuerza
  • 140 g de harina de repostería
  • 25 g de mantequilla
  • 10 g de sal
  • 1 cucharadita de aceite (para untar el bol)
Montaje y cocción
  • 600 g de agua
  • 4 cucharadas de bicarbonato
  • 1 cucharada colmada de sal en escamas (para espolvorear)
  • 1 cucharada de semillas de sésamo (para espolvorear)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 5.89 g
Kalorie 944 kJ / 226 kcal
Tłuszcz 6.38 g
Błonnik 2.25 g
Węglowodany 36.21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...