Wersje kompatybilne
Pincho de tortilla de patata con cebolla caramelizada y queso de cabra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
-
500
g de cebolla en octavos
lub 500 g de cebolla roja en octavos - 130 g de agua
- 5 - 6 pellizcos de sal
- 600 g de patatas para freír (en rodajas de 2-3 mm)
- 6 huevos
- 8 rebanadas de pan tostado
- 50 g de canónigos
- 8 rodajas de queso de cabra en rulo
- 8 pellizcos de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1560 kJ / 373 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 801.5 mg
Alternatywne przepisy
Aceite con tomates secos, romero y tomillo
15 Min
Espaguetis carbonara XXL
40 min
Arroz a la cubana
40 min
Crema de calabacín
35 min
Menú: Sopa de fideos. Canelones de carne.
4h
Macarrones con carne picada y queso manchego
45 min
Boloñesa gratinada de lentejas y salami
1 godz. 10 min
Tortilla de patata al vapor con cebolla dorada
1 godz. 30 min
Tortilla de patatas (HESTAN CUE)
45 min
Espaguetis carbonara
25 min
Salsa a la pimienta
20 min
Salsa bechamel (Espesar)
15 Min