Wersje kompatybilne
Pincho de tortilla de patata con cebolla caramelizada y queso de cabra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
-
500
g de cebolla en octavos
lub 500 g de cebolla roja en octavos - 130 g de agua
- 5 - 6 pellizcos de sal
- 600 g de patatas para freír (en rodajas de 2-3 mm)
- 6 huevos
- 8 rebanadas de pan tostado
- 50 g de canónigos
- 8 rodajas de queso de cabra en rulo
- 8 pellizcos de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1560 kJ / 373 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 801.5 mg
Alternatywne przepisy
Guisantes con jamón y huevos poché
25min
Cebolla caramelizada (100 g) en octavos
20 Min
Garbanzos encebollados
40min
Jarrete de ternera braseado a baja temperatura con guarnición de verduras
26 Std.
Arroz a la cubana
40min
Crema de calabacín
35 Min
Espaguetis carbonara
25min
Boquerones en vinagre
48h
Tortilla de patatas (HESTAN CUE)
45 Min
Espaguetis carbonara XXL
40min
Cebolla caramelizada (200 g)
25min
Cebolla caramelizada (500 g)
40min