
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 porcje
Składniki
-
300 g ryżu brązowego, długoziarnistego o czasie gotowania 30 min
-
650 g wody
-
½ - ¾ łyżeczki soli
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
275 kcal /
1150 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
355 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy jaglanej
20 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 450 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g ryżu jaśminowego
35 min
Gotowanie 200 g ryżu basmati
35 min