
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
3 porcje
Składniki
-
kaszy bulgur (patrz wskazówka)200 g
-
wody450 g
-
oleju½ łyżki
-
soli1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
228.4 kcal /
956.1 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
45.9 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
315.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy jaglanej
20 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 300 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min