Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
3 porcje
Składniki
-
200 g kaszy bulgur (patrz wskazówka)
-
450 g wody
-
½ łyżki oleju
-
1 łyżeczka soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
315.5 mg
Białko
6 g
Kalorie
956.1 kJ /
228.4 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
45.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy jaglanej
20 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min